• Sweden
  • Valutor:

★FREE SHIPPING OVER $200 ★60 DAY MONEY BACK GUARANTEE

Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur

Frakt & Retur Metoder och Leverans

Vi använder främst EMS (Global Express Mail Service) för att skicka din produkt; Ibland vi också acceptera andra expresstjänst, såsom UPS och DHL. Det totala antalet leveranser från Kina till Nordamerika, Västeuropa, Oceanien länder tar vanligtvis 3-7 dagar. Och transporteras till andra länder i behov 7-14 dagar. Här arbetar vi för att skicka dina objekt i 12-24 timmar.

Dubbelsidig deklaration

Vi garanterar dubbelsidig clearance, vilket innebär att export- och importtullarna är vårt ansvar, behöver du inte betala några avgifter; Vi ser också till säker leverans till din adress.

leveransmeddelande

Du kommer att få meddelande om transporten och spårnings antalet bekräftelse ditt paket e-post skickar vi ditt projekt. Med detta kollinummer kan du spåra ditt paket skickas till dig av oss, framsteg i samma e-post webbplats. Kom ihåg att det kan ta upp till fem dagar innan online spårningssystem har uppdaterat paket.

leverans Delay

Följande fakta kan fördröja leveransen:

1, är din beställning stora mängder, så vi behöver mer tid för att förbereda din produkt. Om beställningen är för stor, en leverans i tid, behöver vi bara att dela in dem och skicka dem ut flera gånger.

2, en speciell dag: Order kommer att försenas sänds ut vid speciella tillfällen, såsom helger, helgdagar och andra speciella dagar. Eftersom våra kunder kommer att stängas av, vi behöver ytterligare tid för att behandla beställningar.

3, väder eller andra skäl: Allmän leverans är alltid 7-10 dagar, men på grund av väder eller andra orsaker, kan leveransen behöver flera dagar.

För valuta

Om du återvänder utbytet, skicka e-post till oss ditt tillstånd returnummer, och beställa utbytesprogrammet. Beställ din utbytesprogrammet kommer bättre säkerställa tillgänglighet. Vi kommer att återbetala inköpskostnaden när vi får din retur. Om du väljer att inte beställa, du ändå måste ringa för att få ett auktoriseringsnummer. När detta tillstånd, följ instruktionerna längst ned på mottagandet av det ifyllda formuläret.

Returer Frakt: Kunderna kommer att ansvara för någon avgift för att sända objektet till oss. Om du tror att någon är fel i din beställning, kontakta kundtjänst.

Poster tillbaka utbyte: Om den önskade produkten i lager, kommer avkastningen övervägas i utbyte mot en återbetalning, kommer vi att utfärda en återbetalning minus den ursprungliga fri frakt kostar sex dollar, kommer vi att meddela dig via e-post om återbetalning .

Utslitna delar: används eller slitna artiklar inte tillåta icke-defekt produkt returer accepteras. Ring om du tror att ditt projekt är bristfällig. Alla returer och byten måste vara ny, ingen slitage.

I utbyte mot en återbetalning

Att returnera produkten återbetalning, ge oss ett returnummer av e-post och följ instruktionerna längst ned på mottagandet av det ifyllda formuläret.

Returer måste innehålla skokartong och alla tillbehör: originalkartong och alla tillbehör ska ingå eller en avgift kan tillkomma. De produkter och tillbehör måste vara i kartongen för att återställa förpackningar. Tejpade skokartonger kommer inte att återbetalas.

Låt 14 arbetsdagar för att ta emot och behandla din returnerade varor. Låt så mycket kredit två fakturering cykler visas på ditt kreditkort räkningen.

Vi rekommenderar att du använder en försäkrad pakettjänst såsom UPS eller UPS för alla returer. Du kan använda dem för att spåra dina inkomster spårningsnummer.

Om du har några ytterligare frakt förfrågningar, tveka inte att kontakta oss. Tack!

Copyright © 2020 www.fashionerande.se. Powered by Skor Online
Du har IP-adress: 3.227.240.143     billiga skor sälja , Adidas Superstar 80s