Så får du vackra vita tänder

Alla drömmer vi väl om det där Hollywoodleendet, men hur får man egentligen det? Allt börjat med hur väl man tar hand om sina tänder, och det finns en hel rad olika misstag de flesta av oss gör när det kommer till just vår munhälsa och tandhygien som sabbar det vita leendet.

Hur får man vackra vita tänder? Det snabbaste sättet är att klicka in sig på https://www.dentway.se/ och beställa hem en tandblekning, men sen då? Det gäller även att ta hand om sitt leende på ett bra sätt, det ska man inte glömma bort. Något som till exempel Metro.se skriver om är sex stycken vanliga misstag vi gör som just sabbar våra vita tänder och etta på listan är det mest uppenbara – att vi hoppar över eller rent av slarvar med tandborstningen. Likaså toppar även småätandet listan på plats två. Genom att ständigt stoppa saker i munnen och äta dålig kost påverkar tänderna negativt, samma sak gäller med sura drycker. En annan sak som vi också gör, som vi inte borde göra, är att skölja munnen efter tandborstningen. Det gör faktiskt att fluoret i tandkrämen också sköljs bort, och hipp som happ är tandborstningen vi precis gjort ändå förgäves. Så hur ska man då göra om man vill ha lika vita tänder som en Hollywoodstjärna? Börja med blekningen och följ dessa råd när du väljer:

Något som inte ska glömmas när du ska bleka tänderna är att du alltid ska genomföra blekningen I samråd med din tandläkare. Något som Expressen.se påpekar är bland annat hur en blekning kan skada dina tänder om du genomför den och har hål i någon tand, det gör nämligen att blekningen kan ta sig ner till nerverna och skada tanden ytterligare – så innan du gör en tandblekning kan det vara bra att konsultera en tandläkare först!