Inspireras av svenska bloggare

Att vilja ha en walk in closet, en klädkammare, är någonting som många modeintresserade drömmer om. Det har vi skrivit om förut, bland annat i ett inlägg som du kan läsa här. Då skrev vi bland annat om hur många har inspirerats av karaktären Carrie Bradshaw (spelad av Sarah Jessica Parker) från Sex and the city. Och trots att det har gått 10 år sedan serien sändes är det fortfarande många tjejer (och också killar) som ser henne som en stor stilikon och vill leva sitt liv som henne. Men det har ju också kommit många andra stilikoner som inspirerar, en av de största inom Sverige är nog bloggaren Blondinbella, vars riktiga namn är Isabella Löwengrip.

Stor skillnad men ändå inte

Skillnaden mellan Blondinbella och Carrie Bradshaw är däremot stor. Carrie lever singelliv med allt från Cosmopolitans på barer till café-häng med sina vänner. Blondinbella däremot har trots ung ålder redan blivit mamma och lever tillsammans med sin kille ett väldigt lugnt och tryggt liv. Vad man föredrar av dessa två livsstilar är en smaksak, och den ena är inte värre än den andra – däremot har dessa två gemensamt att båda skriver och har ett stört modeintresse. I en artikel här har man också skrivit om att Blondinbella ordnat en walk in closet i samma anda som Carrie Bradshaw.

Ordna din egen klädkammare

Om du också är intresserad av att ordna en klädkammare i stil med Carrie och Blondinbella gör du det bäst genom att se över vad du har för utrymmen som du kan utnyttja. Kanske har du en städskrubb som du kan rensa ut och få till något liknande? Med lite renovering brukar det inte vara allt för svårt att få till snyggt. Sedan räcker det oftast med att måla väggarna vita och sätta upp lite mysig belysning för att få till den där stilrena känslan som man vill ha i klädkammaren. Om du inte har några utrymmen att använda dig av kan du istället sätta upp en flyttbar vägg. Det har visat sig väldigt praktiskt, och också väldigt snyggt!

Skjortor garderob