Är du trendig?

Att vara välklädd och trendigt är någonting de flesta strävar efter. Man vill vara en person som har det senaste, den som folk vänder sig om när de passerar en på gatan. Men det är ju inte det lättaste.

För att vara trendig krävs det att man för det första har en viss känsla för stil. Det gäller även att man följer de senaste trenderna och att man vågar testa det som är nytt – trots att folk kanske kollar lite konstigt i början. Det är även viktigt att en köper i alla fall vissa plagg som kostar en del, märkeskläderna. Det gäller att ha råd att köpa antingen Acne, Filippa K, Gucci med mera. Sen kanske en inte bara köper dyra plagg, att variera är bra, speciellt om man även lyckas få in second hand i sin outfit.

Viktigt att ha sin egen stil

Sen är det självklart viktigt att även följa sin egen stil, sin känsla. Det är kanske inte alltid rätt att haka på trenden om man inte tycker om den
(men du ska alltid vara öppen för den). Är det en gul jacka med fjädrar på kanske du inte känner dig helt bekväm, och håller dig till din klassiska kappa i svart istället. Det är också att vara trendig. Nästan alltid är det skorna som kommer att kosta mest för den som är trendig, och främst när det handlar om killar. Någonting som också är tydligt när det kommer till den trendiga kvinnan eller mannen är att hen tar god hand om sina kläder. Att kunna tvätta rätt är ytterst viktigt och dessutom bör en se till att hänga upp och stryka sina kläder regelbundet. Känner du igen dig i vår beskrivning av någon som är trendig? Läs gärna vidare i denna artikel från Café, där man skriver om 16 vanor som alla riktigt välklädda personer har.

snygg kille modell